POSUĐE ARCOPAL

Arcopal je vrsta Luminarc posuđa od opalnog stakla, materijala koji je visoko otporan na mehaničke i termičke udarce te neporozan.

Arcopal posuđe je izdržljivo i čvrsto, a otporno je na pucanje i lomljenje. Ovo posuđe je idealno za svakodnevnu upotrebu u obiteljima, jer je izdržljivo i lako se održava.

Arcopal proizvodi se proizvode u tvrtki Arc Holdings koja je specijalizirana za dizajniranje i proizvodnju staklenog posuđa. Tvrtka proizvodi razne kolekcije posuđa koje se prodaju pod registriranim zaštitnim znakovima Luminarc, Arcopal, Cristal d’Arques Paris, Arcoroc i Chef&Sommelier. Arcopal proizvodi imaju certifikat “Origine France Garantie” koji se dodjeljuje proizvodima koji se proizvode u Francuskoj.

Ovaj materijal otporan je na visoke temperature te ga se može bez problema staviti izravno iz hladnjaka u mikrovalnu pećnicu. Arcopal posuđe je sigurno za korištenje u pećnici, jer je visoke kvalitete i podvrgnuto visokim temperaturama tijekom proizvodnje i glaziranja.

Arcopal opalno staklo je jače od ostalih materijala zbog posebnog postupka kaljenja, što ga čini do tri puta otpornijim na udarce. Osim toga, Arcopal posuđe je higijensko jer ne zadržava bakterije i lako se čisti.

Svi proizvodi iz Arcopal kolekcije su sigurni za upotrebu u perilici posuđa i ostaju dekorativni i sjajni čak i nakon mnogih ciklusa pranja.

Arcopal posuđe je minimalističkog dizajna i elegantan dodatak kuhinji. Svi proizvodi iz Luminarc kolekcije izrađeni su od opalnog stakla kako bi se osigurala dugotrajna upotreba.

Odaberite Arcopal posuđe za svoju kuhinju i uvjerite se u njegovu izdržljivost i kvalitetu.

0
    0
    KOŠARICA
    Košarica je praznaNazad na trgovinu