Uvjeti kupnje

Uvjeti utvrđuju postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Korištenjem stranica www.k-b.hr prihvaćate dolje navedene uvjete. Ukoliko se s njima ne slažete molimo Vas da ne koristite usluge, informacije i grafike sa ovih stranica.

Naručivanje robe

Svi proizvodi ponuđeni na našoj Internet stranici naručuju se putem formulara u elektronskom obliku. Nakon zaprimljene narudžbe izrađuje se ponuda sa pripadajućim PDV-om i rabatima te se šalje naručitelju na navedenu e-mail adresu radi potvrde narudžbe.

Zaštita Vaše privatnosti

Prilikom zaključivanja svake narudžbe potrebni su nam neki vaši osobni podaci i podaci o vašoj firmi kako bi naša usluga bila što kvalitetnija.
U svakom trenutku ćemo poštivati Vašu privatnost i kontaktirat ćemo Vas isključivo putem e-maila ili telefona i to u svrhu što kvalitetnije i brže usluge isporuke naručene robe.
KB d.o.o. se obvezuje da će Vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te da ih neće zloupotrijebiti ili učiniti dostupnima nekoj trećoj osobi.

Cijene

Istaknute cijene na ovoj stranici su veleprodajne bez PDV-a, i izražene su u kunama. Krajnji iznos kod zaključivanja narudžbe istaknut je sa PDV-om, koji se obračunava na ukupni iznos kako bi kupac imao informativni uvid u iznos narudžbe. Ponuda sa uključenim rabatima i finalnim iznosom šalje se kupcu naknadno na potvrdu prije isporuke robe. Cijene i košarica za naručivanje vidljivi su tek nakon prijave kupca sa svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Slike

Slike artikala su istaknute zbog ilustracije i nemoraju u potpunosti odgovarati izgledu ili boji artikla zbog moguće tvorničke promjene pakiranja, boje i sl. Ukoliko se uz neki artikal ne prikazuje slika, na vaš upit možemo vam dostaviti sliku putem e-maila.

Način plaćanja

Prilikom odabira zaključivanja Vaše narudžbe, prema vašoj želji ponudu sa krajnjim iznosom za uplatu i svim potrebnim podacima, šaljemo vam na vaš broj fax-a ili putem e-maila, a uplatu možete izvršiti na sljedeći naćin:
Virmanom – uplatom u vašoj poslovnici Fine, pošti ili banci
Internetom – ukoliko koristite uslugu Internet banking-a
Pouzećem – plaćanje robe i dostave prilikom dostave kurirskoj službi

U koliko ste naš kupac i imate sklopljeni ugovor sa našom tvrkom, svi uvjeti oko plaćanja i dostave robe navedeni su u ugovoru ili su dogovoreni između vaše tvrtke i nas.

Cijena dostave

Dostava robe je besplatna ukoliko je iznos naručene robe sa PDV-om 2.000 kuna ili više. Ukoliko je iznos naručene robe manji od 2.000 kuna dostava se naplaćuje prema trenutno važećem cjeniku kurirske službe sa kojom naša tvrtka ima ugovor, i ona iznosi 28 kuna + PDV za paket ( kutiju ) do 30 kg, odnosno 180 kuna + PDV za paletu. Cijene dostave vrijede za područje cijele Hrvatske. Roba se dostavlja na adresu vaše tvrtke.
KB d.o.o. Sračinec zadržava pravo promjene cijene dostave ukoliko se ona promijeni od strane kurirske službe o čemu se obavezuje obavijestiti naručitelja ( kupca ) robe.

Rok dostave

KB d.o.o. će pokušati izvršiti dostavu u roku od 48 sati od primitka uplate ako je plaćanje avansno, odnosno od primitka narudžbe ukoliko kupac ima ugovor sa našom tvrtkom, a maksimalno u roku od 5 dana od primitka uplate ( narudžbe ). Ukoliko bi rok isporuke trebao biti duži od navedenog, KB se obavezuje o tome izvijestiti kupca.
Ukoliko KB d.o.o. nije u mogućnosti izvršiti isporuku nekog od naručenih artikala obvezuje se o tome obavjestiti kupca i ponuditi rješenje u obliku zamjenskih artikala ili nekim drugim međusobnim dogovorom.

Reklamacija

KB d.o.o. se obvezuje slati nove i neoštećene, tvornički upakirane artikle. Kupac ima pravo reklamacije na oštećenja izazvana transportom koju mora obavezno utvrditi prilikom preuzimanja robe od dostavljača. Dostavljač mora napraviti zapisnik o oštećenju robe, a KB d.o.o. se u tom slučaju obvezuje ponovno poslati ispravne artikle u zamjenu za oštećene ili odobrenje u vrijednosti oštećene robe. Sve ostale skrivene nedostatke i oštećenja robe koje nisu prouzročena transportom kupac može reklamirati u roku od 3 dana od primitka robe telefonski ili e-mailom.

Izmjene uvjeta kupnje

KB d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta te se obvezuje iste sa izmjenama objaviti na ovom mjestu.